Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού, Τ.Κ.: 18648
213 041 43 23 - 694 77 15 556

Marketing

Internet Marketing

Marketing, αρωγός στην εξέλιξη της εταιρείας σας και των συνεργατών σας, με πρωταγωνιστές του 1930

Εν έτει 1930, όταν ξεκίνησε η λεγόμενη αναστήλωση της παγκόσμιας οικονομίας, υπήρξαν οι δημιουργοί της τότε εποχής όπου προσπαθούσαν με τρόπους μοναδικούς για την εποχή τους να αναβαθμίσουν τα οικονομικά της εταιρεία τους, με μεθόδους κατά την δική τους επιλογή, η αλήθεια βέβαια κρύβεται πίσω από κάθε μικρό ή μεγάλο επιχειρηματία, με τις τότε προσωπικές κατευθύνσεις που μετέδιδε ο κάθε επιχειρηματίας και φυσικά με αρκετά μεγάλο ρίσκο.

Οι επιχειρηματικές τους τότε δραστηριότητες, σε ορισμένους απέφεραν κέρδος όσον αφορά προς τις επιχειρήσεις τους, δοκιμάζοντας αλλά και ρισκάροντας κυριολεκτικά τα πάντα. Περνώντας αρκετές δεκαετίες μπροστά, διαπιστώνουμε ότι, ενέργειες όπου κατέβαλαν την τότε εποχή οι επιχειρηματίες, σήμερα μας διαδέχονται όλες αυτές οι στατιστικές του σήμερα και πόσο μάλλον στην εξέλιξη της μαγικής αυτής λέξης Marketing, πραγματικά όμως, η λέξη Marketing είναι παράγοντας πολλών επιλογών αλλά φυσικά και διαφορετικής μεθόδευσης.

Εν έτει 2019, αυτή η μαγική λέξη Marketing, ακούγεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας. Ιδιαίτερη σημασία φυσικά να τονίσουμε ότι, οι τεχνολογίες και τα μέσα που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή, μας δημιουργούν πραγματικά άπειρες επιλογές όσον αφορά τις δραστηριότητες προώθησης Marketing.

Όμως, πᾶν μέτρον ἄριστον, διότι στην περίπτωση όπου αρχίζουν να εκτονώνουν διαρκώς τις τεχνολογικές τους δυνάμεις οι μικρές, ή οι μεγάλες επιχειρήσεις, το μόνο αληθές είναι να λειτουργήσει αρνητικά προς το κοινό και μάλιστα με άσχημο τρόπο όσον αφορά τις επιζήμιες εκτάσεις που θα βαρύνουν και τις δυο πλευρές.

Η εταιρεία μας Applebite, έχοντας στο ενεργητικό της, την εμπειρία και την τεχνογνωσία, σας παρέχει πληθώρα επιλογών για εσάς και την εταιρεία σας όσον αφορά την διαδικασία έρευνας και προώθησης Marketing, η εταιρεία μας Applebite γίνεται συνεργάτης σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, προσφέροντάς σας δημιουργικές και στρατηγικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Ενδεικτικές ενέργειες που μπορούμε να αναλάβουμε:

Έρευνα Αγοράς & σύνταξη Marketing Plan.
Προβολή & Διαφήμιση.
Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας (λογότυπο, επαγγελματική κάρτα, επιστολόχαρτο, φυλλάδια, φάκελοι).
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων.
Internet marketing (Social Media, online πλατφόρμες).
E-mail marketing & newsletter design.
Viber marketing.
Διαφημιστικό υλικό.
Οργάνωση – Αναδιοργάνωση Εμπορικής Διεύθυνσης.
Facebook Marketing & Ads.
Google SEO – Marketing & Adwords.
Διαχείριση περιεχομένου στο Ιντερνετ.
Διαχείριση CRM.
Συμβουλευτική Μάρκετινγκ & Πωλήσεων.

Γίνε ο επόμενος συνεργάτης μας

Εμπιστευτείτε την Αpplebite και απολαύστε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, προβολής και προώθησης. Επικοινωνήστε μαζί μας, εμεις θα μελετήσουμε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού σας εγχειρήματος και με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας θα προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ιδέες και λύσεις εξασφαλίζωντάς σας τα πλέον θετικά αποτελέσματα. Μας αρέσει να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει το ίδιο και με σάς!

Brainstorming

Idea

Draft

Design

Develop

Test

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού, Δραπετσώνα, T.K.: 18648
213 04 14 323
694 77 15 556
info@applebite.gr
marketing@applebite.gr
support@applebite.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευ – Παρ: 8:00 – 17:30
Σαβ: 8:00 – 13:00