Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού, Τ.Κ.: 18648
213 041 43 23 - 694 77 15 556

Σχεδιασμός Web Portal

Κατασκευή Web Portal

Sxediasmos Web Portal

Ο σχεδιασμός web portal δεν είναι μια συνηθισμένη υπόθεση,
στην άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της Applebite όλα γίνονται πιο απλά και επαγγελματικά!

Ο σχεδιασμός web portal είναι μια ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα που συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορες πηγές με ένα ομοιόμορφο τρόπο. Συνήθως, κάθε πηγή πληροφοριών γίνεται σε ειδική περιοχή της σελίδας για την πιο ομαλή και οργανωμένη εμφάνιση των πληροφοριών. Συχνά, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει ποιες πληροφορίες θέλει να εμφανίζονται σε αυτόν.

Την κατασκευή web portal επιλέγουν πολλοί μεγάλοι όμιλοι και εταιρείες οι οποίες θέλουν να συγκεντρώνουν σε ένα χώρο το περιεχόμενο των διάφορων επιχειρήσεων τους (πχ. Όμιλος που συγκεντρώνει επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης όπως ένα κανάλι, περιοδικά και εφημερίδες).

Σε αυτά τα web portal, ο ρόλος του χρήστη σε έναν οργανισμό μπορεί να προσδιορίσει ποιο περιεχόμενο μπορεί να προστεθεί στο portal ή να διαγραφεί από το portal. Έτσι και οι διαθέσιμες λειτουργίες ενδέχεται να περιορίζονται από το εάν η πρόσβαση στο portal είναι από εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο χρήστη (υπάλληλος, μέλος) ή από έναν ανώνυμο επισκέπτη.

Εμπιστευτείτε την Applebite για το σχεδιασμό web portal και η επιλογή αυτή θα σας ανταμείψει!

Γίνε ο επόμενος συνεργάτης μας

Εμπιστευτείτε την Αpplebite και απολαύστε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, προβολής και προώθησης. Επικοινωνήστε μαζί μας, εμεις θα μελετήσουμε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού σας εγχειρήματος και με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας θα προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ιδέες και λύσεις εξασφαλίζωντάς σας τα πλέον θετικά αποτελέσματα. Μας αρέσει να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει το ίδιο και με σάς!

Brainstorming

Idea

Draft

Design

Develop

Test

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού, Δραπετσώνα, T.K.: 18648
213 04 14 323
694 77 15 556
info@applebite.gr
marketing@applebite.gr
support@applebite.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευ – Παρ: 8:00 – 17:30
Σαβ: 8:00 – 13:00