Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού, Τ.Κ.: 18648
213 041 43 23 - 694 77 15 556

Σχεδιασμός Αφίσας

Κατασκευή Αφίσας

Sxediasmos afisas

Ο σχεδιασμός αφίσας αποτελεί
πάντα πρόκληση για την Applebite

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο αλλά μια αφίσα πρέπει να έχει πολύ δυνατό και συνάμα περιεκτικό περιεχόμενο για να τραβήξει έναν αναγνώστη που δεν έχει σκοπό να διαβάσει ένα κείμενο, απλά έτυχε να βρεθεί μπροστά του μια αφίσα.

Η Applebite είναι εδώ για να σας προτείνει δυναμικούς και ελκυστικούς τίτλους για την αφίσα σας, ιδιαίτερο και ευφάνταστο design, διάφορες επιλογές στις διαστάσεις ακόμη και τόπους πιθανής αφισοκόλλησης!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε στον κόσμο και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας.

Η Applebite σας εγγυάται ότι το μήνυμά σας θα γίνει σύντομα viral και όλοι θα μιλούν γι’ αυτό!

Γίνε ο επόμενος συνεργάτης μας

Εμπιστευτείτε την Αpplebite και απολαύστε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, προβολής και προώθησης. Επικοινωνήστε μαζί μας, εμεις θα μελετήσουμε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού σας εγχειρήματος και με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας θα προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ιδέες και λύσεις εξασφαλίζωντάς σας τα πλέον θετικά αποτελέσματα. Μας αρέσει να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει το ίδιο και με σάς!

Brainstorming

Idea

Draft

Design

Develop

Test

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού, Δραπετσώνα, T.K.: 18648
213 04 14 323
694 77 15 556
info@applebite.gr
marketing@applebite.gr
support@applebite.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευ – Παρ: 8:00 – 17:30
Σαβ: 8:00 – 13:00