Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού, Τ.Κ.: 18648
213 041 43 23 - 694 77 15 556

Binance – Παγκόσμιο Ανταλλακτήριο Crypto

Συνεργασία Blue Horizon - Applebite, με το Παγκόσμιο Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance

Συνεργασία Blue Horizon – Applebite, με το Παγκόσμιο Ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance (https://www.binance.com/en).

Η εταιρεία μας Applebite, έχει πλέον την δυνατότητα συναλλαγής κρυπτονομισμάτων με τους συνεργάτες – πελάτες της, πληθώρα γκάμα επιλογών κρυπτονομισμάτων, τόσο σε αγορά, αλλά και πώλησης με την υπογραφή ασφαλείας συναλλαγών Binance. Διασφαλίζουμε την αγορά και πώληση των κρυπτονομισμάτων σας, άμεση μεταφορά crypto e-wallet, ταχύτητα μεταφοράς και πιστοποίησης, σε μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Παρακολουθήστε Online τις αγορές Crypto:

https://www.binance.com/en/markets

Το Binance είναι ένα δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, το οποίο ξεκίνησε στην Κίνα. Στην συνέχεια, μετέφερε την έδρα του, στη φιλική προς τα κρυπτονομίσματα νήσο της Μάλτας, χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Binance είναι δημοφιλές για υπηρεσίες σε ανταλλαγή, Crypto to Crypto νομίσματα. Το ανταλλακτήριο Binance ουσιαστικά απογειώθηκε στην τεράστια άνοδο των κρυπτονομισμάτων πού έγινε το 2017. Με αποτέλεσμα να γίνει ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.

Διατίθεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων [Two-factor authentication] και η πλατφόρμα προσφέρει αρχιτεκτονική συστήματος, πολλαπλών επιπέδων. Στο ανταλλακτήριο Binance, βασίζονται μόνο στις τελευταίες τεχνολογίες για τη διατήρηση της καλύτερης ακεραιότητας της κάθε συναλλαγής. Και του κάθε λογαριασμού. Αυτές οι νέες τεχνολογίες, βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) για την αναγνώριση και της ταυτότητας του προσώπου.

Ακόμη και λύσεις ανάλυσης δεδομένων χρησιμοποιούνται, για την παρακολούθηση κάθε κίνησης στην πλατφόρμα. Επομένως, είναι εύκολο να βρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα και να ζητήσουν εγκληματολογική έρευνα στον κυβερνοχώρο. Κατά την έρευνα αυτή, οι ειδικοί εργάζονται για να εντοπίσουν τυχόν προσπάθειες εισβολής, στην πλατφόρμα.

Εάν υπήρχουν προσπάθειες παραβίασης, λαμβάνονται αμέσως τα κατάλληλα μέτρα για την αποτυχία των εισβολέων. Το Binance διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης κινδύνου. Αυτό το σύστημα υψηλής τεχνολογίας είναι αρκετά αποτελεσματικό για να αναλύει κάθε ασυνήθιστη κίνηση στον ιστότοπο. Το σύστημά τους ψάχνει συνεχώς για ύποπτες δραστηριότητες και παράτυπες συναλλαγές, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να το παραβιάσετε.

Οι traders μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα αυτή, για πολλαπλά ψηφιακά νομίσματα.

Τύποι μεταφοράς: Τραπεζική μεταφορά, Πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, Crypto Transfer.

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού, Δραπετσώνα, T.K.: 18648
213 04 14 323
694 77 15 556
info@applebite.gr
marketing@applebite.gr
support@applebite.gr

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευ – Παρ: 8:00 – 17:30
Σαβ: 8:00 – 13:00